Megjelent 05.09.2023, 19:51 | Szerző: Ágnes

Hogyan jutottam túl a cukorbetegségemen 28 nap alatt

Személyes történeteimet és tapasztalataimat soha nem osztottam meg nyilvánosan. De ezúttal nem tudok csendben maradni! Egy időben én is, mint sok cukorbeteg, pénzt és időt pazaroltam haszontalan készítményekre. Eh, bárcsak valaki a helyes útra terelt volna...! Már majdnem egy éve nem emelkedett a cukorszintem 5,8 mmol/l fölé, míg korábban 8,2 mmol/l volt a minimum. Akarják tudni, hogyan csináltam? Olvasson tovább!

Készen áll? Akkor kezdjük!

Még 2019 júniusában észrevettem, hogy valami nem stimmel. Állandóan vizet ittam, és nagy energiahiányt éreztem. De mindezt a hőségnek tulajdonítottam.

A nyár elmúlt, de a szomjúság és a gyengeség érzése nem tűnt el. A gyakori WC-re járás általában nem volt meglepő, de amikor a késztetés elkezdett felébreszteni éjjelente 2-3 alkalommal, aggódni kezdtem. Általában szeretek jókat enni, de ekkor már egyáltalán nem volt kedvem enni. 3 hónap alatt 7 kg-ot fogytam. Plusz viszketés jelent meg az ágyék területén, fájdalom és zsibbadás jelent meg a lábaimban, romlott a memóriám és szédültem.

Rájöttem, hogy az orvoslátogatást nem halogathatom tovább. Elmentem az egészségügyi központba, a háziorvos elküldött vizsgálatokra, és ekkor kezdődött a borzalom. Kiderült, hogy a glikémiás szintem 12 mmol/l-re emelkedett, és aceton volt a vizeletemben. II-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak!

Gyógyszert kaptam, és azt tanácsolták, hogy drasztikusan változtassam meg az étrendemet. Először sokkos és depressziós állapotban voltam, de igyekeztem betartani a szakértők ajánlásait. Folyton abban reménykedtem, hogy a betegség elmúlik. De csak rosszabb lett.

És ami a legrosszabb, a cukorbetegséghez egy egész sor kapcsolódó állapot társult: a pajzsmirigyem elkezdett rosszul működni, bár korábban soha nem panaszkodtam rá. Szív- és szemproblémák jelentkeztek. Volt néhány retinavérzésem, még attól is féltem, hogy megvakulok. A vesekárosodás krónikus veseelégtelenséghez vezetett. Teljesen összetörtnek, gyengének és fáradékonynak éreztem magam. Úgy éreztem magam, mint egy 80 éves öregasszony.

Azt mondták, hogy ez a cukorbetegek velejárója, és csak új készítményeket írtak fel. Csak költöttem és költöttem a pénzt, de mindez a semmiért volt!

Ha nem a hagyományos orvoslás, akkor mi?

Mivel elvesztettem a hagyományos orvoslásba vetett hitemet, elkezdtem keresni a lehetséges nem hagyományos gyógymódokat:

Csak nem minden elveszett?

Minden egyes kudarccal egyre kevesebb remény volt arra, hogy az állapotom javulni fog Még az is megfordult a fejemben, hogy feladom a próbálkozást, és addig élem az életemet, amíg csak lehet. Gondolatban megígértem magamnak, hogy még három hónapig mindent megteszek azért, hogy a cukorszintem normalizálódjon. Ha ez idő alatt nem jön össze, akkor ez a sorsom.

Aztán egy nap rábukkantam egy fórumra az interneten, ahol egy II-es típusú cukorbetegségben szenvedő nő azt állította, hogy elfelejtette a vércukormérőt, és hónapok óta nem gondolt a magas vércukorszintre. És hagyott egy linket egy weboldalra, ahol van egy készítmény, ami segített neki.

Kíváncsiságból jöttem erre a honlapra. Kiderült, hogy ez a Diaform+ & RECEPTKÖNYV a cukorbetegek számára.

A Diaform+ képes olyan specifikus enzimeket kiválasztani, amelyek serkentik az inzulintermelést és a glükóz-anyagcserét.

A Diaform+ segít:

A Diaform+ 4 fontos összetevőt tartalmaz a cukorszint normalizálása és az általános egészségi állapot javítására:

A RECEPTKÖNYVET Beverly Benson és Gabriel Neal, a dietetika, az endokrinológia és a nutritiológia szakértői írták. Nagyon megérintett az a tény, hogy a könyv szerzői "végigélték" a cukorbetegség minden nehézségét, végigjárták a gyógyulás nehéz útját hozzátartozóikkal együtt.

Beverly édesanyja cukorbeteg. Mindent meg akart tenni az egészsége érdekében, és alaposan tanulmányozta a cukorbetegség és a helyes táplálkozás témáját. Beverly édesanyja most már remekül érzi magát. Minden ajánlást betart, helyesen táplálkozik és teljes életet él.

Gabriel cukorbetegség szövődményei miatt vesztette el szeretett nagyapját, és most az édesapja is beteg. Ismeri mindazokat a nehézségeket, amelyekkel egy cukorbetegnek szembe kell néznie. Gabriel kifejlesztett egy alkotói összetevőkből álló kombinációt a glükózszint normalizálására. Részletesen kidolgozza a menüket, figyelembe véve a cukorbetegek minden nehézségét és igényét.

A könyv nemcsak ízletes és egészséges recepteket tartalmaz cukorbetegek számára, hanem diabétesziskola is van benne - vagyis szabályok arról, hogy mit lehet és mit nem lehet enni cukorbetegség esetén. Ajánlások a vészhelyzeti segítségnyújtásra cukorcsúcsok esetén. Emellett rengeteg tippet tartalmaz arra vonatkozóan is, hogyan élhetünk boldog és teljes életet cukorbetegséggel.

A könyv borítóján azonnal olyan mondatokat olvastam, amelyek fontosak számomra:

Pontosan ez volt az, amit akkoriban kerestem! Egy készítmény, amely segít legyőzni a vércukorszint-kiugrásokat és normalizálja a szervezetet, valamint egy teljes útmutató a táplálkozáshoz és a szokások korrigálásához, hogy jól érezzük magunkat és teljes életet éljünk!

Úgy döntöttem, hogy megrendelem magamnak is ezt a komplexumot. Senkinek nem szóltam a vásárlásomról, még a férjemnek sem. Azt hittem, hogy naivnak fog tartani, hogy megint haszontalan termékekre pazaroltam a pénzt...

De amikor a Diaform+ kúra, az összes recept és ajánlás követése után nyilvánvalóvá váltak az eredmények, el kellett árulnom a titkomat. Amit örömmel meg is tettem!

Az eredményeim

Már a 7. napon, amikor a kapszulákat szedtem és a receptkönyv alapján ettem, jelentősen jobban éreztem magam. Már az alkalmazás 7. napján jobban éreztem magam. Észrevettem, hogy kevésbé vagyok szomjas, és sokkal ritkábban megyek vécére. Már éjszaka is szinte alig ébredtem fel. Emellett már nem szédültem, és reggelente tele energiával ébredtem. És még este is maradt energiám a házimunkára, míg korábban alig bírtam haza vánszorogni a munkából.

A 10. napon megjött az étvágyam, és a végtagjaim már nem zsibbadtak. Kevesebb memóriaproblémám volt. A cukorszint lassan, de biztosan stabilizálódott.

További 28 nap után úgy éreztem, hogy a vércukormérőre egyhamar nem lesz szükségem! Minden tünet megszűnt.

Mindennap 3 különböző receptet is főztem a könyvből. Ez nagyon praktikus, mert a receptek 5 típusra vannak osztva:

A legjobb az egészben, hogy hihetetlenül könnyű elkészíteni, és az eredmény isteni! Nagyon finom!

33 napba telt, amíg mind a 100 receptet kipróbáltam. Ez idő alatt rendszeresen szedtem a Diaform+ kapszulákat is. E 33 nap után új, egészséges embernek éreztem magam! Rájöttem, hogy egyhamar nem lesz szükségem vércukormérőre! Minden tünetem megszűnt.

Kiderült, hogy ha jó készítményt választasz, helyesen táplálkozol és követed a könyvben található hasznos tanácsokat, a teljes élet cukorbetegséggel is valósággá válhat!

Szeretném kiemelni, hogy a könyv megvásárlása előtt rengeteg információt olvastam az interneten a cukorbetegségről, de pontosan ezekkel a tanácsokkal sehol sem találkoztam. A könyv szerzői bizonyára tényleg feltárták a cukorbetegség minden titkát, és valóban emberek ezreinek segítettek. Mérhetetlenül hálás vagyok nekik ezért.

Tehát, a CUKORSZINTEM – NORMÁLIS! Nincs többé ingadozás a vércukorszintben! Ráadásul 10 évvel fiatalabbnak érzem magam. És a körülöttem lévő emberek azt mondják, olyan vagyok, mintha repülnék. És ez igaz - végre teljes életet élek, és nem gondolok a cukorbetegségre!

Örömömben úgy döntöttem, hogy megosztom a sikertörténetemet mindenkivel. Hogy minél több cukorbeteg ember érezze magát olyan boldognak, mint én.

KOMPLEX MEGRENDELÉSE DIAFORM+ & RECEPTKÖNYV

A KOMPLEXET bárki megrendelheti a hivatalos weboldalon található űrlapon keresztül. Ezenkívül mostantól él a Szociális Támogatási Alap cukorbetegség-megelőzési programja, ahol a KOMPLEX 9900 huf kapható! A döntés az Öné. Ne feledje, hogy a kapszulák, az étrend betartása és a könyvben található ajánlások kombinációja az, ami a hatékonyságot maximalizálja.

Köszönöm mindenkinek a figyelmet! Barátaim, ha már megvásárolták ezt a komplexet, kérem, osszák meg velem véleményüket. Nagyon érdekes lenne tudni, hogy kinek segített még.

A szerkesztő megjegyzése: A komplex a nagy kereslet miatt gyorsan fogy. Rendeljen most és kapjon 80% kedvezményt!

Nyissa ki az akár 80%-os kedvezményt tartalmazó dobozt!

Megmaradt próbálkozások száma: 2

Töltse ki az űrlapot, hogy 9900 huf megkapja a Diaform+ terméket.

Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a nevét és a telefonszámát.

Siessen! Hátralévő idő:

10 : 00

Régi ár:
49500 huf
Új ár:
9900 huf

Hozzászólások

Alíz Kovács

07.09.2023

Nem találtam az oldal címét, végül eszembe jutott, és sietek megosztani az eredményeket: 2 hónap és minden DIABÉTESZES PROBLÉMA MEGSZŰNT. 20 évvel fiatalabbnak érzem magam. Köszönöm szépen a segítséget!

András Kocsis

07.09.2023

Az eredményei pozitív energiával töltött fel. Holnaptól a dolgok másképp alakulnak számomra! Erre megesküszöm. Már megkaptam a komplexet. Elindulok a javulás útján. A módszer, természetesen egyedi. Nem hiába mondják, hogy egyszerű és nagyszerű.

Albert Kiss

07.09.2023

Jó napot. Szeretnék véleményt hagyni a DIAFORM+ & RECEPTKÖNYVRŐL. Több mint 5 éve szenvedek diabéteszben, A drága készítményekre nem volt pénzem. Forintonként szedtük össze a pénzt a családdal. Depressszióba estem, a szerek nem hoztak semmilyen érdemleges javulást, de a családi kassza teljesen kiürült. Amíg nem akadtam rá erre a komplexre. Eleinte nem hittem, hogy a drága pirulákkal ellentétben különbséget fog tenni. De a komplex csodákat művelt. A vércukorszint ingadozása megszűnt. KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Egy kúra befejeztével, megszűntek a vércukorszint ingadozások. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ÖNÖKNEK!

Viktor Kenéz

07.09.2023

Sok véleményt láttam erről a komplexumról, de soha nem fordítottam rá figyelmet, amíg egy barátom nem mesélt nekem a betegségéről. Megtaláltam a honlapját, és azon gondolkodom, hogy megrendelem a kúrát... Szeretném hallani az ajánlásait.

Karolina Szabó

07.09.2023

Én pedig állandóan endokrinológushoz járok. De ő csak azt hajtogatja, "csak szedje az inzulint". Nemrég problémák kezdődtek a gyomrommal és az epehólyagommal. Egy barátnőm beszélt erről a könyvről. Főz belőle, és nem tud betelni vele. Hogy őszinte legyek, nem hittem neki. De azért megrendeltem. Miután egy hónapig követtem a könyv diétáját és szedtem a Diaform+ kapszulákat, a gyomrom és az epehólyagom nem fájt többé. És most a 7. hét van, és a cukor kiugrások nem jelentkeztek.

Icuka Simon

07.09.2023

Véletlenül bukkantam erre a weboldalra, és pont arról a könyvről beszélnek, amit az elmúlt hat hónapban használtam. Azt kell mondanom, nagyon remek tippek és receptek, a mai napig remekül érzem magam, az immunrendszerem olyan, mint a vas, és meglepő módon a cukorbetegség hatásai is jelentősen enyhültek az étrendi változtatások és az életmódváltás után. De én is Diaform+ot szedtem az első 2 hónapban. Együtt hatnak a legjobban. Jobbulást mindenkinek!

Krisztina Orsós

07.09.2023

Nem tudom elhinni... De ezután a komplexum után elfelejtettem, hogy mi az a vércukorszint ingadozás. Ha nem tapasztaltam volna meg magamon, soha nem hittem volna el!

Károly Almássy

07.09.2023

A francba, általában heteket kell várni arra, hogy a mi "szeretett postánk" kézbesítsen, de most pár nap alatt megérkezett. Saját kézbesítőik vannak a postán?)))

Ibolya Harsányi

07.09.2023

Nem fogják elhinni, nekem is ugyanez volt a problémám, állandó kimerültség, elvesztettem az érdeklődésem az élet iránt, kórosan magas vércukorszint, már kétségbe voltam esve, és akkor jött ez a komplex kapszulákkal és receptekkel, ez egy csoda, mindenkinek ajánlom!

Péter Szilágyi

06.09.2023

A könyvben található összes tippet és receptet intenzíven követtem, Diaform+ kapszulát szedtem, és mostanra teljesen elfelejtettem a cukorbetegséggel járó kellemetlen tüneteket! Újra talpra álltam! A könyv szerzői igazi szakértők. Ilyet sehol máshol nem találsz, az biztos!

Piroska Kelemen

06.09.2023

Egy műsorban hallottam, hogy olyan tablettákkal tömnek bennünket, amelyek inkább megnyomorítanak, mint segítenek. Ha szedsz valamit a diabétesz ellen, károsítod a veséidet, ha kezelteted a veséidet, kárt okozol a hólyagodnak, stb. És azokat az import termékeket, amelyek tényleg segítenek, nem engedélyezik. Itt van példának a Diaform+. Miért nem engedték ilyen sokáig az értékesítését? Véletlen? Nem hiszem.

Olga Szőllősi

06.09.2023

Nemrég láttam a hírekben, hogy a könyv szerzőiről van szó. Ők tényleg tudnak valamit, amit a legtöbb magánszakértő nem. Ezért olyan nagy a hatás. Köszönöm nekik, hogy időt szántak ennek az egyedülálló könyvnek a megalkotására. Végre mindenki számára elérhető a valódi segítség a cukorbetegséghez.

Mária Kiss

06.09.2023

Olvastam erről a komplexről, és miután konzultáltam a családommal, úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Nagyon pontosan követtem az ajánlásokat, és rendszeresen szedtem a kapszulákat. A 2. hónap végére más embernek éreztem magam. A hangulatom javult, a munkaképességem magasabb szinten volt, mint valaha. Amikor megkaptam a vércukoreredményeimet, ugráltam az örömtől! Az állapotom stabil és több mint kielégítő! Mindenkinek ajánlom ezt a komplexet!

Szabina Vince

06.09.2023

Egy kollégám csak ezekből a receptekből eszik. Nagyon elégedett a hatással, és sokkal jobban néz ki, mint korábban. A készítményt nem tudom, de valószínűleg ő is szedte, ahogy kell.

Olívia Lőrincz

06.09.2023

A férjemmel együtt (mindketten cukorbetegek vagyunk) elkezdtük szedni a Diaform+ kapszulákat, és a recepteket szigorúan a könyv szerint főzni. Már 4 hét után sokkal jobban éreztük magunkat, meglepődtünk, hogy a cukorbetegség mennyire befolyásolja a közérzetünket.

Valéria Fóris

05.09.2023

Nemrég vásároltam ezt a komplexet. Diaform+ ot szedek, és csak a receptkönyvből próbálok főzni. Nagyon tetszik a desszertek rész. Édesszájú vagyok és már nagyon vágyom az édességekre. Abszolút minden forrás azt mondja, hogy semmi desszert, felejtsd el, cukorbeteg vagy! Pedig úgy vágytam valami édesre, mint régen... A könyvnek köszönhetően ehetek olyan édességet, ami nem befolyásolja a cukorszintemet. Egyszerűen isteni áldás számomra!

Marianna Bíbor

05.09.2023

Köszönöm szépen! Rábukkantam erre a komplexre és megrendeltem. A cukorbetegség elleni más módszereihez képest sokkal olcsóbb és a hatása is megéri! Még egyszer köszönöm!

Nóra Kóródi

05.09.2023

Egészségügyi problémáim voltak, a cukorbetegség egy elég súlyos formája. Nem tudtam, mit tegyek. Olvastam a fórumon a véleményeket erről a komplexről, és úgy döntöttem, hogy megrendelem. 3 héten belül csodát tett. Már el is felejtettem a cukorcsúcsokat, és most már élvezhetem az életet.

Anett Seres

05.09.2023

Köszönöm szépen az információt. Már régóta próbálok valamit tenni ezzel a problémával. Próbálkoztam különböző készítményekkel, de a probléma mindig visszatért. Remélem, hogy ez a komplex tényleg segíteni fog nekem)

Ildikó Makár

05.09.2023

Néztem a műsort, de akkor nem figyeltem oda, azt hittem, majd elmúlik, de nem így történt. Végül megrendeltem, és csak azt kívánom, bárcsak hamarabb megtettem volna... Mennyi fáradságot, pénzt és időt lehetett volna megspórolni. A komplex a kapszulákkal és a receptkönyvvel nagy segítség a cukorbetegség elleni küzdelemben!

Viktor Centye

05.09.2023

Ezt a komplexet a feleségemnek rendeltem. Az eredmény már egy hét múlva látható volt. A feleségem sugárzik a boldogságtól, pedig korábban lehetetlen volt mosolyt kicsikarni belőle. Köszönöm, hogy "visszahozták" szeretett feleségemet és gyermekeim anyját az életbe!
DIAFORM+ & RECEPTKÖNYV KOMPLEX MEGRENDELÉSE
9900 49500 huf