img

Gyűlölték a magán gyógyszercégek a milliós veszteségek miatt! Ki tudná eladni az elavult magas vérnyomás elleni készítményeket most, hogy van egy új termék, amely a lehető legrövidebb idő alatt képes megtisztítani a szív- és érrendszert, és megelőzni a veszélyes szövődményeket?

Egy osztrák szakértő a szív- és érrendszeri kórképek területén szenzációs felfedezést tett az érrendszer tisztítása és a magas vérnyomás szabályozása terén.
Mária Turi
07 július 2023
img

Zeteni Szalai — elismert osztrák szakértő a kardiológia területén Európában. Arról ismert, hogy segít az embereken, de nem szintetikus és kémiai készítményekkel. Ráadásul mindenki, aki elmegy hozzá, a pozitív változás gyors bekövetkezéséről számol be. Ügyfelei között számos európai ország híres emberei vannak, és nem ritka, hogy más kontinensekről is érkeznek hozzá.

Szalai Zétény ritkán ad interjút, mert igyekszik több időt szentelni ügyfeleinek. Tudósítónknak azonban szerencséje volt - a híres szakember hajlandó volt válaszolni azoknak az embereknek a kérdéseire, akik nem engedhették meg maguknak, hogy időpontot kérjenek a magánklinikáján.

Szalai Zétény MEG VAN GYŐZŐDVE ARRÓL, HOGY BÁRKI OTTHON IS MEG TUDJA TISZTÍTANI AZ EREIT, HOGY JAVÍTSA AZ EGÉSZSÉGÉT. Ez a tisztítókúra segít megelőzni a magas vérnyomást és megszabadulni a felnőtteknél gyakori krónikus betegségektől.

Az alábbiakban a szakember válaszol az érrendszeri tisztítás mikéntjére. A hírek olyan témákat is érintenek, mint:

 • 92 évig élni most már lehetséges!
 • Miért fordulnak elő együtt a súlyos állapotok és a szennyezett erek?
 • A szennyezett erek rejtett és nyilvánvaló jelei
 • MODERN MÓDSZEREK A VÉRNYOMÁS NORMALIZÁLÁSÁRA KÜLÖNÖSEBB ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL

A szennyeződés az erekben egy szörnyű dolog, ami tönkreteszi az egészséget!

Adok néhány adatot, amelyek remélem, hogy elgondolkodtatják az embereket!

A leggyakoribb halálozási ok világszerte A SZÍV- ÉS ÉRPROBLÉMÁK. Ennek fő oka felnőtteknél a KOLESZTERIN. Kiderült, hogy a koleszterin a legveszélyesebb fenyegetés az egészségre. Rosszabb hatással van az emberekre, mint az alkohol, a cigaretta és az összes illegális drog együttvéve.

Az esetek 94%-ában, ha valaki nem éri meg a 80. életévét, az a koleszterin miatt van.

A koleszterin tönkreteszi az egészséget. Ha nem halmozódik fel az erekben, az ember könnyen 92 évig is élhet.

Hogyan néz ki a koleszterin és mi az? Itt nem fogok pontos leírást adni erről az anyagról, mert a tudományos könyvekben könnyen megtalálható. Ehelyett egyszerűbben fogom elmagyarázni, hogy mindenki megértse. Gondoljon a serpenyőben maradt hideg zsírra, amit nem mosott el vacsora után. Így néz ki a koleszterin.

Ez az anyag, ha egyszer a vérben van, az erekben marad. Először egy kis plakk (20-25 éves korban), majd a koleszterinréteg gyorsan növekszik (25-40 éves korban), mivel egyre több részecske tapad a ragadós réteghez. VÉGÜL 40 ÉVES KORÁRA AZ EREK KÉTSZER OLYAN VÉKONYAK LESZNEK A KOLESZTERIN MIATT. Válaszul a szívnek nincs más választása, mint növelni az általa termelt nyomást. A személy az életkorral összefüggő vérnyomás-emelkedéseket tapasztal, amelyek negatív következményekkel járnak. De még ez sem olyan veszélyes ahhoz képest, ami ezután következik!

A koleszterin akkor veszélyesebb, ha teljesen elzárja a kis ereket, amelyek a szervezet minden szövetét áthatják. A vérellátás megszakadása következtében a belső szervekben kóros folyamatok indulnak meg. A krónikus állapotok emiatt súlyosbodni kezdenek.

Először a gyomor fáj, majd a lép, egy idő után pedig a máj és a hasnyálmirigy szűkülete jelentkezik. Ilyen esetekben gyakran mondják, hogy az ember egészsége hanyatlani kezd, és gyakran a koleszterin az oka ezeknek a folyamatoknak.

img

Koleszterin. 50-60 éves korban akár 3,5 kg veszélyes zsír is felhalmozódhat!

Minden a szervezetben lévő erek állapotától függ. Ha a lábakban lévő erek eltömődnek, ez visszerességhez, tartós duzzanathoz és állandó nehézségi érzethez vezet a lábakban. Ha ez a májban történik, hepatózis és májzsugor lép fel. Ha ez az ízületekben történik, a betegnek artritisze és artrózisa vagy gerincfájdalma lesz. Ha a szem vérerei elzáródnak, az illető fokozatosan megvakul.

Az érszennyeződés elkerülése lehetetlen! Mindenki ereiben felhalmozódik. Az erekben lévő szennyeződések gyors öregedést okoznak.

AZ ÖREGEDÉS LÁNCREAKCIÓJA A KOLESZTERIN MIATT KÖVETKEZIK BE. Az erek szennyezettsége az oka annak, hogy az ember élete rövidebb az átlagos várható élettartamnál.

A 92 év (a testünkbe programozott természetes élettartam) helyett az emberek gyakran még 70 évig sem élnek! Különösen azok, akiknél a magas vérnyomás 40-50 éves korukban lép fel. Ez tehát az erek szennyezettségének egyik legnyilvánvalóbb jele.

Nem csak a koleszterin - ezek az anyagok az ereket is szennyezik!

A koleszterin rossz, de van még két másik anyag, ami az erekben felhalmozódik!

Vérrögök

Míg a koleszterin a zsírra hasonlít, addig a vérrögök (vérrögök) a túróra. A vérrögök az erek belső falában képződnek. A véralvadás kockázata még magasabb, mint a koleszteriné. A vérrög bármikor leválhat az érfalról, és a szívbe juthat, ami szívrohamot okozhat; vagy az agyba, ami stroke-hoz vezethet. Mindkét betegségnél nagyon magas a halál vagy a rokkantság kockázata.

Minél idősebb a személy, annál nagyobb a vérrögképződés kockázata. Ezért van az, hogy az idősek gyakran agyvérzésben vagy szívrohamban halnak meg.

Kalciumkristályok

Ezek a nehézfémek sói, például a higany, és különböző vegyi anyagoké, amelyek az öregedés során felhalmozódnak a szervezetünkben. Ha valaki például egy veszélyes üzemben dolgozott, akkor több ilyen lerakódása van. Bár a mai környezetben, amelyben élünk, a kalciumkristályok mindenben felhalmozódnak. Ezek az anyagok már bizonyítottan RÁKKELTŐEK. Ez azt jelenti, hogy végül abnormális sejtosztódást okoznak, ami rákhoz vezet.

A rákos betegek mintegy 98%-ának magas a kristályos lerakódások szintje a vérében. Mindannyian tudjuk, hogy a higany káros. Ha pedig a kalciumkristályok nagymértékben felhalmozódnak, maga a vér okozza a kárt.

img

50 éves korra az erek az egész testben eltömődnek. Ha több koleszterin halmozódik fel az erekben, az emberek gyorsabban öregszenek és rosszabbul érzik magukat!

Ellenőrizze magát! Mennyire szennyezettek az erei, és hogy fennáll-e az életveszély!

Rögtön megmondhatom, hogy ha nem tisztította meg az ereit, és elmúlt 50 éves, akkor az erei biztosan szennyezettek. Ha megtisztítja azokat, AZONNALI MEGKÖNNYEBBÜLÉST FOG ÉREZNI.

Érrendszeri szennyeződés jelei:

 • Ödéma és duzzanat reggelente
 • Fülzúgás
 • A szemek "villódznak" vagy a dolgok homályosak
 • Ízületi fájdalom
 • Szédülés
 • Éjszakai alvásképtelenség vagy álmatlanság és álmosság reggelente
 • Állandó fáradtságérzet
 • Látászavarok
 • Memóriavesztés
 • Visszerek
 • Zavart légzés
 • Rendszeres gyomorproblémák
 • Súlygyarapodás

Azt mondja, hogy az érrendszeri tisztítás meghosszabbíthatja az életet és stabilizálhatja a vérnyomást?

Biztos vagyok benne. Magánklinikánkon ma már minden 50 év feletti (olykor 40 év feletti) ügyfél számára előírjuk az érrendszeri tisztítást. És a tisztítókúra után megtudakoljuk, hogyan érzik magukat. 10 ügyfelünk közül majdnem 9-nek a vérnyomása a tisztítás után azonnal normalizálódik, és nem igényel további beavatkozást.

Közvetlenül a tisztítás után, és nem igényel további gondozást. Más szóval, sokaknak azok közül, akik aktív életmódot folytatnak és napi rendszerességgel szednek vérnyomás-stabilizátorokat, valójában nincs szükségük ezekre. Mindössze annyit kell tenniük, hogy megtisztítják az ereiket. Még ha a vérnyomása nem is normalizálódik egy életre, akkor is jobban fogja érezni magát!

Sajnos a nyomás normalizálásának ezt az egyszerű módot aktívan rejtik a korrupt szakemberek és magáncégek gyógyszerei, akiknek hasznuk a gyógyszerből származik, ha valaki folyamatosan szed és sok penzt fizet ertuk.

Végül is, minél tovább szenved egy személy, annál többet fog költeni a készítményekre. Ez előnyös számukra, mert több bevételük van. Az érrendszeri tisztítás pedig egyszerű, olcsó és gyorsan visszaadja az ember egészségét.

Az erek tisztításának módja idősek és magas vérnyomásban szenvedők számára

Ma Európában van erre hatékony orvosság. A neve Tonerin. Ezt a terméket 2022-ben egy privát Európai Szívközpont készítette. Számos különböző hatóanyagot tartalmaz - az erek számára előnyös növényi kivonatokat, vitaminokat, mikro- és makrotápanyagokat.

*A termék táplálékkiegészítő.

A Tonerin legfontosabb összetevője az úgynevezett "AKTÍV OXIGÉNMOLEKULÁK", amelyek képesek "felemészteni" az erekben felhalmozódott szennyeződéseket. Feloldják a koleszterint, a vérrögöket és a kalciumkristályokat.

Mennyi időbe telik egy személynek, hogy a Tonerin segít kitisztítani az ereket?

Mennyi időbe telik, amíg a Tonerinot szedő személy segít kitisztítani az ereket? Általában 1-2 kúra elegendő, minden egyéni. A Tonerin hatásmechanizmusa alapvetően különbözik a legtöbb népszerű készítményétől a szervezetre gyakorolt komplex hatása miatt. Az erek tisztításán kívül más fontos egészségügyi javulást is észre fog venni. További információk arról, hogy mi történik a szervezetével a Tonerin kúra után, lásd a táblázatban:

img
img
Előnyök Tonerin Egyéb érrendszeri tisztító készítmények
Természetes összetétel Igen Nem
Alacsony a mellékhatások kockázata Igen Talán
Javítja a vérkeringést Igen Talán
Csökkenti a koleszterinszintet Igen Nem
Növeli az energiaszintet Igen Nem
Erősíti az immunrendszert Igen Nem
Javítja a szívműködést Igen Talán
Támogatja az egészséges testsúlyt Igen Nem
Könnyen használható Igen Igen
Klinikai vizsgálatok megléte Igen Talán

Felsorolom, hogy a Tonerin mit tesz a testével és az egészségével a tisztítókúra alatt és utána még néhány hónapig.

Segít megtisztítani és erősíteni az ereket

"Aktív oxigénmolekuláinak" köszönhetően a Tonerin képes feloldani a koleszterinlerakódásokat, a vérrögöket és az erekben felhalmozódott kalciumsókat. Ezenkívül a termék segít növelni az erek szilárdságát és rugalmasságát. Egy kúra után a az erek olyan tisztává és rugalmassá válhatnak, mint a 25-30 éves fiataloké. A kis hajszálerek általában helyreállnak. Ennek eredményeként megszűnhetnek a vérnyomás-emelkedések, megszűnhet a gyakori gyengeség és álmosság, és a sebek gyorsabban begyógyulhatnak. Továbbá erősebbnek is érezheti magát, és több energiája jelenhet meg, ha például házimunkát szeretne végezni, stb.

Elősegíti a belső szervek és az ízületek egészségét

Az érrendszeri tisztítás után megkezdődik a belső szervek helyreállítása. A szervezetnek természetes képessége van a sejtek regenerálására. Elősegíti helyreállítás betegségből való felépülés, például hasnyálmirigybetegségek, gyomor- és nyombélfekély. Az ízületekbe is visszatér az erő; a nyak, a hát és az ízületek csontjainak súrlódása megszűnik nyújtás közben. A porcok is egészségesek maradnak. Térdei és lábujjai többé nem lesznek merevek rossz időben. Az ízületek ereje visszatérhet.

Segíti a felesleges zsír égetését

A túlsúly rontja a magas vérnyomásban szenvedők állapotát, és 4-5-ször veszélyesebbé teszi azt számukra. Minél nagyobb a súly, annál nagyobb a terhelés az erekre, a szívre és az ízületekre. Az erek elzáródása gyakran a súlygyarapodás oka, mivel a szövetekből nem tud elegendő glükóz kiválasztódni. Amint az érelzáródások megszűnnek, a súly gyorsan csökken. Emellett a Tonerin segít felgyorsítani a zsírégetést.

Segít helyreállítani a látást és a memóriát

A Tonerin segít javítani a szemfenék mikroérrendszerét, aminek eredményeként a személy látása fokozatosan helyreállhat. Sok ember látása javul, mert az erek kitisztulnak. Ezt minden szakember tudja a szemészet területén.

Segít helyreállítani a férfierőt!

Az érrendszeri tisztítás egyik meglepő hatása a férfiak számára nyújtott óriási előnyök. A tesztoszteron hormon újra termelődik, ami segít a helyreállítás a után prosztatagyulladás és a prosztata adenoma. És a férfierő is visszatér. Ha még nem töltötte be a 70. életévét, újra élhet nemi életet.

*A készítmény hatása az egyéni tényezőktől függ

img

Nincs Tonerin a magángyógyszertárakban!

Tudomásunk szerint nagyon nehéz a Tonerinot magángyógyszertárakban megvásárolni. Ez a készítmény nagyon ritkán fordul elő. Ez igaz? Mit tanácsolna a szívproblémákkal küzdő embereknek?

- Igen, ez igaz. A Tonerin csak korlátozott mennyiségben kapható, így nem kerül be a magángyógyszertárakba. Sajnos nagy tételeket exportáltak, és egy részét magánklinikák vásárolták fel.

A Tonerin terjesztése a hétköznapi emberek körében valóban probléma. DE EZ A TERMÉK MÁR ELÉRHETŐ A MI MAGÁNKLINIKÁNKON. Ehhez töltse ki az alábbi hivatalos űrlapot, hogy megkapja az árut. Úgy döntöttünk, hogy a megvásárolt tétel egy részét erre a kampányra fordítjuk. Mivel a tétel viszonylag kicsi, nem lesz elég áru mindenkinek. Csak azok kapják meg, akik elsőként hagynak jelentkezést.

Tonerin vásárlási feltételei:

 • Az országban kell tartózkodnia. A Tonerinot nem szállítjuk külföldre.
 • A Tonerin SZEMÉLYES FOGYASZTÁSRA vásárolható meg. Arra szeretném kérni a viszonteladókat, hogy hagyják meg a készítményt az egyszerű embereknek! Másokon kereskedni embertelen dolog!
 • A weboldalon jelentkezhet az alábbi speciális űrlap kitöltésével. Ezen meg kell hagynia a mobiltelefonszámát, hogy tanácsadónk fel tudja venni szállítási adatait.
img
Tonerin megrendelése 80% kedvezménnyel! Ajánlat hátralévő ideje:
00 : 23 : 42
Régi ár:
49254 huf
Új ár:
9900 huf

*Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót

Felhívjuk figyelmét, hogy az 80%-os kedvezmény érvényességi ideje 14.07.2023

Vélemények

img
Kovács Adrienn 14.07.2023
Nagyon köszönöm a nyugdíjasoknak nyújtott csodálatos lehetőséget! A Tonerin megmentett. Korábban nagyon magas vérnyomásom volt, de most nem emelkedik. Fájt a térdem, már nem fáj. Elmúlt a fejfájásom! A keserű íz a számban eltűnt. És még sok más változás. Újra fiatal vagyok!
img
Lőrincz Roland 14.07.2023
Megrendeltem. Nagyon remélem, hogy megkapom. 64 éves vagyok és súlyos beteg. Sokat olvastam az erek tisztításáról és arról, hogy mennyire hasznos. Én is ki akarom próbálni.
img
Rezes Erika 13.07.2023
A Tonerin a LEGHATÉKONYABB KÉSZÍTMÉNY. Sokféle készítményt szedtem, tudom, hogy sok közülük elavult, de nem szeretek szakemberekhez járni, ezért nem foglalkoztam vele. Néha szedtem őket, amikor magas volt a vérnyomásom vagy fájt a szívem. De hirtelen már nem voltak hatékonyak. Aztán elmentem egy szakemberhez, aki azt tanácsolta, hogy próbáljam ki az új Tonerinot (úgy tűnik, a fiatal szakember még mindig úgy véli, hogy az embereknek segíteni kell, nem pedig lehúzni őket!). A Tonerin már az első adagtól kezdve segített - a vérnyomásom azonnal csökkent, de ahogy a szakember javasolta, elvégeztem a teljes kúrát. Három hét után már elfelejtettem, mi az a magas vérnyomás. A visszerek, amelyek 10 éve gyötörnek engem, eltűntek! Nőgyógyászati problémáim is voltak, de most már azok sincsenek. Olyan szépnek érzem magam, mint fiatal koromban!
img
Jónás András 13.07.2023
Én is szedtem a Tonerin. Sokat segített. Sokkal jobban érzem magam és erősebbnek. Ajánlom minden idős embernek.
img
Lévai Renáta 12.07.2023
Megerősítem! Egyetlen készítmény sem hasonlítható össze vele!!! Kedvezményesen kaptam a Tonerinot, ahogy itt mondták! Magas volt a vérnyomásom és szinte mindennap éjszaka fájt a fejem, nem bírtam elviselni, még a fájdalomcsillapítók sem segítettek. De idővel rájöttem, hogy a fejfájásomat a magas vérnyomás okozta. Egy osztálytársam ajánlotta nekem a Tonerinot, és meg tudtam rendelni a promóció keretében, és nagyon örülök, hogy megtettem. 2 hónap alatt más emberré váltam! Rájöttem, hogy ha nem tisztíttatom ki az ereimet, nem leszek képes normális életet élni! Már nem zavar a fejfájás, a visszerek eltűntek, és ami a legfontosabb - 20 KG-ot fogytam! 94 kg-ról 74! Ez történik, ha a vérkeringés normalizálódik! img
img
Nánási Ferenc 12.07.2023
Egyetértek! Nagyon hatékony készítmény a magas vérnyomás ellen! Az enyém most már 120/80.
img
Domokos Márta 11.07.2023
Vettem még egy csomagot, és nem bántam meg. Ha problémái vannak az ereivel, csak javasolni tudom. Nincsenek mellékhatások, az eredménnyel elégedett vagyok.
img
Gajdos Erzsébet 10.07.2023
Nagyon örülök, hogy tudomást szereztem erről a termékről. Már régóta keresek egy ilyen készítményt. Nagyon örülök, hogy megkaptam a csomagomat, és még boldogabb vagyok, mert lehetőségem van kedvezményt kapni! Köszönöm!
img
Harsányi Péter 10.07.2023
Gyakran volt magas vérnyomásom. Most nincs... 30 nap után elmúlt! Köszönöm!
img
Boros Rudolf 09.07.2023
Köszönöm, Tonerin! Kipróbáltam, most már jobban érzem magam. Lássuk, mi történik egy hét múlva. Túl korai lenne bármit is mondani, a kúra befejeztével megosztom az eredményeimet. De már nincs vérnyomás-ingadozásom, nem érzem, tehát úgy gondolom, hogy minden rendben lesz. img
img
Viktor Rácz 09.07.2023
A szakembernek igaza volt a Tonerinról. Egyike voltam azoknak, akiknek sikerült kipróbálniuk. Régóta szívproblémáim vannak, körülbelül 7 éve. Már kész voltam életem hátralévő részében tablettákat szedni, de végül a Tonerin kúra után a vérnyomásom emelkedése megszűnt.
img
Veres Júlia 08.07.2023
Ez egy jó készítmény. Régebben nagyon fájt az egész testem - a hátam, az oldalaim, az ízületeim, nem tudtam mozogni. Amikor megemelkedik a vérnyomásom, gyakran arra gondolok, hogy jobb lenne már átkelni a másvilágra. Reggel alig nyitom ki a szemem, és máris úgy érzem, mintha a pokolban élnék. Vettem egy csomó különböző készítményt. Aztán hallottam a Tonerinról és az erek tisztításáról. 3 hét után jobban éreztem magam. Ma elkezdtem javítani az egészségemet. Újra élni akarok!
img
Centye Gábor 07.07.2023
A szomszédom gyakran panaszkodott különböző gyulladásokra. A gyomrától a szívéig. De az elmúlt hónapban aktívnak és boldognak láttam. Azt mondta, Tonerinot szed. 72 éves.
img
Sütő Gábor 07.07.2023
Köszönöm!
img
Pongó Aranka 07.07.2023
Kedves mindenki! Ma ez a termék még elérhető, de csak néhány darab maradt. Még meg lehet szerezni, ha most leadják igénylésüket. A tiszta erek az egészség kulcsa! Jó egészséget és hosszú életet kívánok önöknek.
Megrendelés

*Nem kizárt a készítmény egyes összetevőivel szembeni egyéni intolerancia